Login
Password
Sources on this Page

> Headlines by Category

 Home / Regional / Europe / Northern Europe

 Danemark
 
 Sweden
 
 Finland
 
 Iceland
 
 Norway
 

You are using the plain HTML view, switch to advanced view for a more complete experience.

Mand stukket ned i Aalborg Øst
En mand er i følge Nordjyllands Politi blevet stukket i ryggen med en kniv i Aalborg Øst.
Siare förutsåg död – misstänks för mordet
En ledare för en sektliknande grupp i Kansas i USA står inför rätta efter att ha förutsagt en medlems död och nu misstänks för att själv ha fullbordat profetian.
Frankrike stoppade Qatar i VM-finalen

Qatar slog ut både Tyskland och Polen – men i finalen tog det stopp för handbolls-VM:s skrällvärd.Frankrike tog sitt femte guld på herrsidan efter 25–22 i Doha. ”Jag är väldigt stolt över det här laget”, sade lagkaptenen Jérôme Fernandez till Kanal 5.
Nästan slutspelsklart i bandyn

Vetlanda vann mot Ljusdal med 4–2 och tog därmed allra sista chansen i kampen om en slutspelsplats till bandyns slutspel.När det återstår fyra omgångar är chansen dock minimal.
Så lang tid er husene til salg
For første gang nogensinde blev der i dag afholdt etnisk Melodi Grand Prix i Europahallen i Aalborg.
Här är svenska truppen till skid-VM
Efter det att Emil Jönsson skidat i mål som segrare i SM-sprinten i Ånnaboda presenterade förbundskapten Rikard Grip truppen till VM i Falun. Minuterna innan tog Hanna Falk hem segern och en plats i VM-truppen.
Sassuolo chockade Inter

Inter fortsätter sin kräftgång i serie A. På söndagen blev det 1–3 borta mot tidigare drömmotståndaren Sassuolo.
Ericsson näst snabbast med blågula blien

Den svenske formel 1-föraren Marcus Ericsson fick en kanonstart när han rattade Saubers nya blågula bil för första gången.
Arsenal tog tredje raka
Första ligamatchen från start den här säsongen. Då slog Theo Walcott till med första Premier League-målet på över ett år. ”Det var en skön seger”, sade han till Sky Sports efter Arsenals 5–0 mot Aston Villa.
Djokovic efter femte segern: ”Väldigt stort för mig”

Tennisens världsetta Novak Djokovic var för femte gången i final i Australian Open och fick för femte gången kyssa segerbucklan. Andy Murray fick än en gång se sig finalbesegrad av serben i Melbourne.
Post Selected Items to:

Showing 10 items of about 56000

home  •   advertising  •   terms of service  •   privacy  •   about us  •   contact us  •   press release design by Popshop •   Official PR partner B2BLogger.com •   © 1999-2015 NewsKnowledge