Login
Password
Sources on this Page

> Headlines by Category

 Home / Regional / Europe / Northern Europe

 Danemark
 
 Sweden
 
 Finland
 
 Iceland
 
 Norway
 

You are using the plain HTML view, switch to advanced view for a more complete experience.

Vargarna missar slutspel efter WO
Den avbrutna speedwaymatchen mellan Smederna och Vargarna, som skulle köras om på onsdagen, blir inte av. Vargarna lämnar walkover på grund av klubbens ansträngda ekonomi. Matchen var direkt avgörande för vilket av lagen som går till slutspel.
Michelle Coleman strök sig
Michelle Coleman strök sig i förmiddagens försök på 100 meter ryggsim i EM i Berlin. Hon valde i stället att ladda inför kvällens final på 100 meter frisim där Michelle är en av medaljkandidaterna efter att ha haft den näst snabbaste tiden i semifinalen.
Barcelona får inte värva spelare
Den spanska storklubben Barcelona förbjuds från att värva spelare under hela 2015. Fifa, det internationella fotbollsförbundet, avslog under onsdagen klubbens överklagan på den dom som kom i våras.
Förarbyte i Caterham – Ericsson kvar
Caterhamstallets förare har inte tagit en enda poäng i årets formel 1-VM. Det får konsekvenser på förarsidan. Nykomlingen Marcus Ericsson får fortsatt förtroende, men japanen Kamui Kobayashi ställs åt sidan till helgen på belgiska Spa-Francorchamps.
Ericsson visar upp F1-bilen i Örebro
Formel 1-föraren Marcus Ericsson kommer hem till Närke den 13 september. Kumlasonen och hans Caterhamstall ska visa upp F1-bilen i ett motorsportsarrangemang i Örebro.
Förbundskapten i speedway avgår efter kritik
Stefan Andersson Skill avgår som svensk förbundskapten i speedway efter en kontroversiell laguttagning – som lagledare i Piraterna. Samtidigt nobbar föraren Antonio Lindbäck landslaget – på grund av Andersson Skill.
Hamrén tror att Zlatan spelar snart
Zlatan Ibrahimovic har fått en muskelbristning vid revbenen. Men förbundskaptenen Erik Hamrén tror att han kan komma tillbaka snabbare från sin skada än de fyra veckor som befarats.
Bisamhällen hotas av svår smitta
Den allvarliga bakteriesjukdomen amerikansk yngelröta har konstaterats på ett bisamhälle på Gotland och på två ställen i Södermanlands län, rapporterar SR:s P4 Gotland och tidningen Mitt i Söderort.
Portugal lånar till rekordlåg ränta
Räntorna sjönk till rekordlåga nivåer när Portugal på onsdagen gav ut statsskuldväxlar för en miljard euro (cirka 9,2 miljarder kronor) — ett bevis för att landet återfått investerarnas förtroende efter räddningen av Banco Espirito Santo (BES).
Post Selected Items to:

Showing 10 items of about 43000

home  •   advertising  •   terms of service  •   privacy  •   about us  •   contact us  •   press release design by Popshop •   Official PR partner B2BLogger.com •   © 1999-2014 NewsKnowledge