Login
Password
Sources on this Page

> Headlines by Category

 Home / Regional / Europe / Central Europe / Slovenia

You are using the plain HTML view, switch to advanced view for a more complete experience.

Razočarani nad sojenjem, slovenski navijači še vedno z upanjem zrejo proti Varaždinu

Prepričljiva zmaga moške rokometne reprezentance nad Črno goro, ki je Sloveniji zagotovila napredovanje v drugi del evropskega prvenstva na Hrvaškem, je bila pričakovana med slovenskimi navijači, ki so v sredo prišli v zagrebško Areno. Splošno razočaranje nad sojenjem očitno ni uničilo navijaškega optimizma pred nadaljevanjem prvenstva v Varaždinu.

Napoved - šport, 18. 1. (četrtek)

Napoved športnih dogodkov v Sloveniji in svetu v četrtek, 18. januarja.

Vivianiju skrajšana tretja etapa

Italijanski kolesar Elia Viviani (Quick-Step Floors) je zmagovalec skrajšane tretje etape dirke po Avstraliji. Viviani, ki na dirki nastopa prvič po letu 2014, je zmagal na preizkušnji, ki so jo zaradi ekstremne vročine preko 40 stopinj Celzija s 146,5 kilometra skrajšali na 120,5 kilometra.

Izidi košarkarske lige NBA

Izidi severnoameriške košarkarske lige NBA.

Vreme po Evropi

Vreme in temperature po Evropi ob 7. uri.

Zmagi za Boston in Anaheim

Hokejisti v severnoameriški ligi NHL so ponoči odigrali le dve tekmi. Boston Bruins so doma premagali Montreal Canadiens s 4:1, Anaheim Ducks pa so bili s 5:3 boljši od Pittsburgh Penguins.

Izidi hokejske lige NHL

Izidi severnoameriške hokejske lige NHL.

V Zagrebu izpolnili primaren cilj, v Varaždin po presežek

Nad glavami slovenskih rokometašev je po dveh tekmah skupinskega dela evropskega prvenstva na Hrvaškem proti Makedoncem in Nemcem visel "damoklejev meč", v odločilni tretji tekmi pa so v Zagrebu strnili svoje vrste in se po zmagi nad Črnogorci prebili v drugi del tekmovanja, ki bo v prihodnjih dneh potekal v Varaždinu.

Delo: Plenkovićevi manevri (18. 1.)

Ko želi katerakoli hrvaška vlada poslati kakšno sporočilo slovenski javnosti, tega ne stori na običajen način, ampak žgečkljivost prepusti svojemu rumenemu tisku, v tem primeru Večernjemu listu. Hrvaška se tako kaže kot tista stran, ki daje pobude, Slovenija pa zavrača kompromise, piše Zoran Potič v Delu.

Zgodovinar Lichtman napoveduje odstavitev Trumpa spomladi

foto

Ameriški zgodovinar Allan Lichtman, ki je med redkimi leta 2016 napovedal zmago Donalda Trumpa na predsedniških volitvah v ZDA, je v sredo napovedal, da bodo morali republikanci že letos spomladi proti istemu predsedniku sprožiti postopek odstavitve oziroma impeachment.

Post Selected Items to:

Showing 10 items of about 4800

home  •   advertising  •   terms of service  •   privacy  •   about us  •   contact us  •   press release design by Popshop •   © 1999-2018 NewsKnowledge