Login
Password
Sources on this Page

> Headlines by Category

 Home / Regional / Europe

You are using the plain HTML view, switch to advanced view for a more complete experience.

Notícia: L’Ajuntament de Terrassa convoca el concurs de cartells per la campanya del Dia Internacional de les Dones

L'Ajuntament de Terrassa convoca el concurs de cartells per la campanya del Dia Internacional de les Dones

El termini per a participar-hi finalitza el 3 de febrer

plaça de la DonaL'Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Polítiques de Gènere, ha convocat el Concurs de Cartells del 8 de març, amb l'objectiu de promoure la implicació ciutadana la campanya que cada any impulsa el Consistori al voltant d'aquesta commemoració. Aquest any, el Dia Internacional de les Dones a Terrassa vol abordar el tema del feminisme des d'una perspectiva plural, identificant els diversos tipus de feminismes existents, en funció de la diversitat de dones, de les seves necessitats i de les seves experiències vitals.

 La convocatòria va dirigida a dones empadronades a Terrassa, sense limitació d'edat. Les bases del concurs detallen que només es podrà presentar una sola obra inèdita per persona, en format vertical (35x70cm) i muntada sobre cartró ploma. Al cartell hi ha de figurar el lema de la campanya d'enguany, "(De)construint mirades. Feminisme(s) en plural"; Dia Internacional de les Dones, 8 de març de 2017; i el logotip de l'Ajuntament de Terrassa. L'obra es podrà lliurar a la Casa Galèria (carrer Nou de Sant Pere, 36) fins el proper divendres 3 de febrer a les 13 hores.

 El jurat estarà presidit per la regidora de Polítiques de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa, Lluïsa Melgares, i constituït per la cap del mateix Servei, una persona vinculada a les arts plàstiques, una representant dels grups de dones de la ciutat, una persona del Servei de  Comunicació de l'Ajuntament i una representant del servei de Polítiques de Gènere, en qualitat de secretària. El lliurament de premis tindrà lloc dins dels actes programats en el marc del Dia Internacional de la Dona.

«Eine Buchprüfung ist keine forensische Aufgabe»
Stefan Pfister, Chef der KPMG Schweiz, über Schwarzgeld und die damit verbundenen Herausforderungen der Prüfer.
The average South West resident hasn't ridden a bike in seven...
A NEW survey by the British Heart Foundation has found that the average resident in South West hasn't ridden a bike in seven years, with one in six avoiding the...
Un fallo en la tramitación del Ayuntamiento impedirá reabrir el Planetario hasta verano
Cultura tarda 6 meses en licitar la reforma del sistema de tuberías y climatización
C's exige a Cifuentes un 40% más de psicólogos y psiquiatras para apoyar su presupuesto
Alegan el aumento de patologías mentales y casos de acoso escolar, y lo cuantifican en 3,1 millones de euros
Post Selected Items to:

Showing 10 items of about 1700000

home  •   advertising  •   terms of service  •   privacy  •   about us  •   contact us  •   press release design by Popshop •   © 1999-2017 NewsKnowledge