Login
Password
Sources on this Page

> Headlines by Category

 Home / Regional / Europe

You are using the plain HTML view, switch to advanced view for a more complete experience.

Un fallecido tras el vuelco de un tractor en Castrillino
Una llamada alertaba al Servicio de Emergencias Castilla y León 112 a las 9:53 del accidente de un tractor en una zona de monte cercana a la ermita de Castrillino. Indicaban ...
Educación prepara una nueva edición de la Escuela de Padres para el próximo curso
VALENCIA, 23 (EUROPA PRESS) La Conselleria de Educación pondrá en marcha el próximo curso una nueva edición de la Escuela de Padres , un punto de encuentro en el que se orienta a las familias sobre como mejorar la relación con sus hijos. Según ha informado la Generalitat en un comunicado, expertos...
Les necessitats a casa no!
Per al gos, fer les seves necessitats a un lloc o un altre és només qüestió de costum

Les necessitats a casa no!

В Одесі перенесли морський парад

Командувачі ВМС та Держприкордонслужби України перенесли початок святкового параду кораблів ВМС і берегової охорони Держприкордонслужби нагоди 23-річниці Незалежності України з 10:00 на 14:00 24 серпня. 

Les Etats-Unis envisagent « d'agir » contre l'Etat islamique en Syrie en cas de menace
Selon le « Washington Post », l'administration américaine étudie « une série d'options » afin de pouvoir frapper le groupe djihadiste sur le sol syrien en cas de menace.


A New York, les vendeurs de hot dogs se fritent face au MoMA
Les vendeurs ambulants se disputent le parvis, en travaux depuis de longs mois, profitant d'une brèche dans la législation new-yorkaise.


Sie brauchen das Geld - Immer mehr Deutsche arbeiten in ihrer Freizeit
Ins Kino gehen, Sport treiben oder Freunde treffen: So verbringen die meisten ihre Freizeit. Doch eine neue Studie zeigt: Immer mehr Menschen in Deutschland krempeln stattdessen in ihrer freien Zeit die Ärmel hoch.
US-Fotograf geköpft - IS schickte James Foleys Eltern Ankündigungs-Mail
Widerliche Hass-Mail von der Terrormiliz Islamischer Staat: Wenige Tage bevor sie den US-Reporter James Foley im Irak ermordete, schickte die Killertruppe eine E-Mail an dessen Eltern - mit einer Ankündigung.
T de Teatre, Montserrat Carulla, Drexler i Els Amics de les Arts, actuacions a L'H
  • T de Teatre, Montserrat Carulla, Drexler i Els Amics de les Arts, alguns dels plats forts de les actuacions a L'H
  • T de Teatre, Montserrat Carulla, Drexler i Els Amics de les Arts, alguns dels plats forts de les actuacions a L'H
  • T de Teatre, Montserrat Carulla, Drexler i Els Amics de les Arts, alguns dels plats forts de les actuacions a L'H
  • T de Teatre, Montserrat Carulla, Drexler i Els Amics de les Arts, alguns dels plats forts de les actuacions a L'H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 21. 08. 2014

T de Teatre, Montserrat Carulla, Drexler i Els Amics de les Arts, alguns dels plats forts de les actuacions a L'H

Programació del darrer trimestre de Joventut i Barradas

Ja es coneixen els espectacles que ocuparan els escenaris del Teatre Joventut i de l’Auditori Barradas durant el darrer trimestre de l’any. L’oferta va del teatre a la música, passant per l’humor, la dansa i la poesia. 

La programació del Teatre Joventut arrenca el 3 d’octubre amb l’humor surrealista de Faemino y Cansado, habituals dels escenaris hospitalencs, amb el muntatge surrealista, Como en casa, ni hablar.

També es presenten èxits de la cartellera teatral de Barcelona com Dones com jo, de Pau Miró, amb les T de Teatre (11 d’octubre). Una obra que parla de quatre dones en situació límit que guarden secrets i somnis frustrats que poc a poc van desvetllant, sempre amb el toc d’humor negre que caracteritza molts del muntatges de les T de Teatre. o Iaia, la peça escrita pel fill de Montserrat Carulla i que aquesta interpreta amb el seu nét per acomiadar-se dels escenaris (26 d’octubre).

Josep Lluís Marcè, tècnic de l’Àrea de Cultura ha explicat que rescaten “algunes de les propostes que ha estat exitoses aquest any als escenaris de Barcelona perquè hi ha un públic tant a L’Hospitalet com a poblacions dels voltants que estan interessats”.

La dansa és una de les apostes d’aquesta temporada amb espectacles com La gloria de mi mare, de la Choni Cia. Flamenca (15 de novembre), on es barregen el flamenc i el teatre, o un espectacle sorgit del Certamen Internacional de Dansa de Barcelona (19 d’octubre).

L’actor José Sacristán pujarà a l’escenari del Joventut, el 29 de novembre, per recordar la figura d’Antonio Machado. A partir de les paraules del poeta “estos días azules y este sol de la infancia”, José Sacristán i Aurora Martínez, al violoncel, proposen un viatge d’anada i tornada a la infància de Machado.

Aquest és un espectacle que forma part del Festival Acróbatas que també portarà les actuacions d’Andrea Motis i Joan Chamorro (29 d’octubre), Jorge Drexler (30 d’octubre) i Poetry & Rock amb els poetes Benjamín Prado i Luis García Monterio i els cantautors Leiva i Carlos Tarque.

La programació musical del Joventut inclou també l’actuació dels populars d’Els Amics de les Arts (28 de novembre), que per segona vegada actuaran en aquest teatre hospitalenc. El grup català ha presentat recentment ‘Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”.

L’aposta musical de l’Auditori Barradas continua en la línia del darrers anys posant èmfasi en els concerts de jazz, blues i boogie woogie amb actaucions com la de Dani Nel•lo & Barcelona Blues Band (17 d’octubre), Jerry González & Javier Colina & Marc Miralta (24 d’octubre), o Javier Colina i Pepe Rivero (28 de novembre).

Les entrades a tots els espectacle es troben ja a la venda. Es poden comprar a les pàgines web de l'Auditori Cultural Barradas i del Teatre Joventut. En el cas del teatre, existeixen abonaments amb descomptes des del 25% al 50% depenent del nombre d’espectacles que es comprin. 

Post Selected Items to:

Showing 10 items of about 1700000

home  •   advertising  •   terms of service  •   privacy  •   about us  •   contact us  •   press release design by Popshop •   Official PR partner B2BLogger.com •   © 1999-2014 NewsKnowledge