Login
Password
Sources on this Page

> Headlines by Category

 Home / Regional / Europe / Central Europe / Slovakia

You are using the plain HTML view, switch to advanced view for a more complete experience.

Archaeologists theorize found body is shaman Photo
Researching under the transport infrastructure for future Jaguar Land Rover reveals new archaeological secrets.
Teherautóba rejtett pokolgép robbant Észak-Irakban

Teherautóba rejtett pokolgépet robbantott egy öngyilkos merénylő az észak-iraki Túzhúrmati városában egy zsúfolt piacon, legalább húsz ember meghalt és negyvenen megsebesültek.

Jelvény nélküli fegyveresek jelentek meg a szakadár Luhanszk utcáin

"Luhanszk központját ostromgyűrűbe vonták" - mondta Alina Zsivolup, az önhatalmúlag kikiáltott "Luhanszki Népköztársaság" tájékoztatási "minisztériumának" szóvivője.

A Hajléktalan Jézus Esztergomban

December elején Esztergomban is látható lesz a Hajléktalan Jézus szobra. A padon fekvő, pokrócába burkolózott, elesett embert ábrázoló köztéri alkotás Timothy Schmalz kanadai szobrász műve.

Americký trh zaplavia po produkčnom boome lacné morky
Američania sa môžu tento rok tešiť na bohato prestreté stoly na Deň vďakyvzdania. Trh je totiž zaplavený morkami po nedávnom „produkčnom boome“. Ak sa k tomu pridá stagnujúci dopyt v USA, výsledkom je pokles ich cien.
Lunter sürgeti Kotleba távozását

Ján Lunter, Besztercebánya megye megválasztott megyeelnöke mai sajtótájékoztatóján felszólította Marian Kotleba leköszönő megyeelnököt, hogy jelölje meg a helyet és az időpontot, ahol és amikor átadja a hivatalát. 

Miről ír a holnapi Új Szó?

Probléma- megoldásból és az informatikai kompetenciákból is átlagon alul teljesítettek a hazai 15 évesek a 2015-ös PISA teszten – derül ki a nemzetközi tesztelés részletes adataiból. 

Már jól jöhet a téli gumi

Elkezdődött a gumiabroncsok cseréje a kassai autószervizekben. Sok sofőr már az első fagyos napokon elvégezteti a munkát.

Nő a külföldi hallgatók száma a szlovákiai egyetemeken

Csökkent a belföldi, ugyanakkor nőtt a külföldi hallgatók száma a tavalyihoz képest a szlovákiai felsőoktatási intézményekben, ahol a demográfiai hátterű jelenség kezd trenddé változni.

Diabolská vláda teroristov sa skončila, tešia sa v Sýrii a Iraku
Teroristická organizácia Islamský štát (IS) je definitívne porazená rovnako v Sýrii, ako aj v susednom Iraku. Vyjadril sa tak v utorok iránsky generál Kásem Solejmání, veliteľ jednotiek Kuds (Jeruzalem), ktoré sú súčasťou iránskych Revolučných gárd a ktoré sa v uplynulých rokoch zapájali do boja proti IS v danom regióne.
Post Selected Items to:

Showing 10 items of about 2300

home  •   advertising  •   terms of service  •   privacy  •   about us  •   contact us  •   press release design by Popshop •   © 1999-2017 NewsKnowledge