Login
Password
Sources on this Page

> Headlines by Category

 Home / Regional / Europe / Southern Europe

 Greece
 
 Portugal
 
 Cyprus
 
 Italy
 
 Spain
 
 Malta
 
 Turkey
 

You are using the plain HTML view, switch to advanced view for a more complete experience.

İBB'den yağış açıklaması
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kent genelindeki farklı bölgelerde 20-25 dakika etkili olan şiddetli yağış ve fırtınaya ilişkin açıklama yaptı.
Notícia: L’Ajuntament millorarà aquest estiu els passos de vianants de la Rambla d’Ègara

L'Ajuntament millorarà aquest estiu els passos de vianants de la Rambla d'Ègara

Les obres es portaran a terme entre el 31 de juliol i el 20 d'agost

Senyal obresEl proper dilluns, 31 de juliol, s'iniciaran els treballs per a la substitució del paviment de 26 passos de vianants de la Rambla d'Ègara, ubicats entre el Portal de Sant Roc i el carrer de Galileu. La intervenció, que s'allargarà fins al 20 d'agost, comportarà restriccions al trànsit durant les tres setmanes previstes de durada de les obres. 

Des de la darrera intervenció global a la Rambla, duta a terme entre els anys 2010 i 2011, els passos de vianants han presentat mostres de degradació, causada, principalment, per la circulació dels autobusos urbans. Per aquest motiu, s'ha decidit substituir el paviment d'aquests passos i s'ha buscat una solució que els doni una vida útil prolongada. D'aquesta manera, les llambordes dels passos de vianants se substituiran per paviments asfàltics. Igualment, l'actuació s'aprofitarà per reforçar la senyalització d'aquests mateixos passos de vianants i de l'exclusivitat de pas per a autobusos, taxis i bicicletes, per tal de millorar la seguretat a la via. 

La intervenció tindrà afectacions per a la circulació viària, donat que les feines de substitució del paviment obligaran a tallar el trànsit i a desviar els autobusos pels carrers d'Arquímedes i Galileu, en el període comprès entre el 31 de juliol i el 20 d'agost. D'altra banda, s'ha establert una planificació de la intervenció sobre els diferents passos de vianants que implica restriccions diferents, sobretot pel que fa a l'accés als aparcaments i a algunes travesses de la Rambla on la circulació està permesa. En aquests casos, les informacions precises per als diferents escenaris seran facilitades al veïnat i als usuaris i usuàries habituals. 

Els treballs s'han planificat durant el mes d'agost per tal de minimitzar l'impacte d'aquesta intervenció sobre la mobilitat ciutadana, tant pel que fa al veïnat com per a les persones usuàries del transport públic. En qualsevol cas, aquells veïns i veïnes que puguin veure afectats els itineraris d'accés als seus aparcaments, han estat informats dels recorreguts alternatius i de les modificacions que, de manera temporal, s'introduiran en els sentits d'alguns carrers. De la mateixa manera, les prohibicions provisionals d'aparcament també han estat notificades.

Aquest projecte d'obres serà executat per l'empresa Asfaltos Barcino S.L., compta amb un pressupost de 84.445,90 euros (IVA inclòs) i un termini d'execució de tres setmanes.   

Notícia: La zona blava més cèntrica serà gratuïta entre el 7 i el 27 d’agost i la resta, tot el mes

La zona blava més cèntrica serà gratuïta entre el 7 i el 27 d'agost i la resta, tot el mes

L'Ajuntament està informant les persones usuàries amb cartells i mitjançant les xarxes socials

Zona blavaLa zona blava més propera al centre de la ciutat serà gratuïta entre el 7 i el 27 d'agost, ambdós inclosos, mentre que, més enllà d'aquesta zona, els parquímetres estaran desconnectats durant tot el mes. Aquest és el sisè any consecutiu que l'Ajuntament de Terrassa aplica diferents criteris a les zones blaves, segons les necessitats. 

Als darrers temps s'ha constat que els períodes de vacances de la ciutadania s'han diversificat. Això fa que l'activitat comercial a la ciutat, sobretot al Centre, mantingui una intensitat força elevada durant els primers i últims dies d'agost, i conseqüentment, la demanda d'aparcament es mantingui en nivells molt similars a la resta de l'any. Per aquest motiu es manté l'activitat de la zona blava més propera al centre els dies que es preveu una major necessitat d'aparcament de rotació, concretament fins al 5 d'agost i a partir del 28 d'aquest mes. 

Aquesta zona més cèntrica és la delimitada pel perímetre que formen els següents vials: carretera de Montcada, carrer de Galileu (inclosa la plaça de Josep Freixa i Argemí), Rambla d'Ègara, i carrers de Torres Garcia, Montserrat, Sant Valentí, Mas Adei, Sant Antoni i Topete. 

La resta de zones blaves de la ciutat seran gratuïtes durant tot el mes d'agost, ja que l'experiència demostra que la necessitat d'aparcament de rotació es redueix considerablement durant aquestes dates. 

L'Ajuntament de Terrassa informarà d'aquesta mesura als usuaris i usuàries mitjançant cartells als parquímetres, el web municipal i mitjançant les xarxes socials.

Kağıthane'de dolu araçları vurdu, fırtına eşyaları uçurdu
İstanbul'da beklenen yağmur akşam saatlerinde dolu ve fırtına şeklinde etkili oldu. Yoğun yağışla birlikte caddeler göle dönerken, dolu yağışı nedeniyle araçlar zarar gördü. Fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, binalardan parçalar ve eşyalar uçtu.
Avrasya Tüneli'nde trafik sıkışıklığı devam ediyor
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul'da etkili olan yağış kapsamında Avrasya tünelinde trafik sıkışması meydana geldiğini, Asya-Avrupa yönünde trafik sıkışıklığının hala devam ettiğini açıkladı.
İstanbul'da vatandaşların zor anları
İstanbul'da aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.
Şişli'de duvar çöktü: Yaralılar var
Şişli'de şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle bir duvar çöktü. Bazı vatandaşlar çöken duvarın altında kaldı.
Borsadan bir günde üç rekor
Borsa İstanbul Endeksi (BIST 100) bir gün içinde 'açılış, gün içi ve kapanış' olmak üzere üç rekor birden kırdı.
Meclis tatile girdi
Meclis Genel Kurulu, 1 Ekim'e kadar tatile girdi.
Post Selected Items to:

Showing 10 items of about 350000

home  •   advertising  •   terms of service  •   privacy  •   about us  •   contact us  •   press release design by Popshop •   © 1999-2017 NewsKnowledge