Login
Password
Sources on this Page

> Headlines by Category

 Home / Regional / Europe / Southern Europe

 Greece
 
 Portugal
 
 Cyprus
 
 Italy
 
 Spain
 
 Malta
 
 Turkey
 

You are using the plain HTML view, switch to advanced view for a more complete experience.

El Ibex 35 se desmarca con recortes por la banca, pero salva el 9.000
La caída en bloque del sector con más peso en el Ibex, el financiero, arrastrado por Popular, ha provocado el cierre en negativo de la Bolsa española, que se desmarca del resto de Europa. El selectivo ha caído un 0,5%, pero ha salvado los 9.000 puntos recuperados ayer.
Criteria reducirá a menos del 40% su participación en CaixaBank antes de 2018
En la actualidad, su participación en la entidad financiera asciende al 56,8%. Su intención es cumplir con las condiciones fijadas por el BCE.
Canottaggio: ecco i nuovi campioni sardi
Il prossimo importante appuntamento per i canottieri sardi è il secondo meeting nazionale in programma a Piediluco (Terni) dal 3 al 5 giugno
Giacomo Baioni nuovo assistant coach della Dinamo
«Umanamente e professionalmente felice della chiamata della Dinamo», ha dichiarato il tecnico, durante la presentazione di questa mattina nella club house societaria
Notícies: L’Ajuntament reprèn els treballs de substitució de la vegetació d’un tram del passeig Vint-i-dos de Juliol

L'Ajuntament reprèn els treballs de substitució de la vegetació d'un tram del passeig Vint-i-dos de Juliol

Està previst que es desenvolupin durant una setmana, en jornades nocturnes 

Retirada arbres catenàriaEl proper dilluns, 30 de maig, es reprendran els treballs de retirada i substitució dels arbres ubicats en un tram de la mitjana del passeig del Vint-i-dos de Juliol. L'actuació s'emmarca dins el programa Terrassa Barris en Marxa de millora de l'espai públic i ha estat encarregada a l'empresa Moix Serveis i Obres SL per un import de 20.511 euros (IVA inclòs). Aquests treballs es van iniciar el passat mes d'octubre, però es van haver de suspendre a causa d'un conflicte laboral intern de l'operadora d'infraestructures ferroviàries Adif. L'actuació de l'Ajuntament respon a motius de seguretat, ja que alguns dels arbres han crescut fins al punt que les capçades toquen les línies elèctriques de la catenària de la via fèrria i poden generar un risc pel servei de transport i per la ciutadania.

Abans de la suspensió de l'actuació ja es va fer un terç del treball previst. Les feines que ara s'han de desenvolupar tenen una complexitat considerable. La tala dels xiprers (Cupressocyparis leylandii) ubicats al tram del passeig central, que va des de l'avinguda de Josep Tarradellas fins al carrer de Miquel Àngel, s'ha de desenvolupar durant la nit i amb una delicada coordinació amb l'empresa operadora de les infraestructures ferroviàries. La proximitat de la catenària fa que s'hagi de garantir el tall de subministrament elèctric durant les feines i, per tant, que no hi hagi servei ferroviari.

Està previst que els treballs es desenvolupin durant un termini d'una setmana, en jornades nocturnes. Les feines de tala es duran a terme durant tres hores, degut a les exigències de tall d'electricitat, i la resta de la jornada es dedicarà a la plantació de les noves espècies. Per garantir que el problema no es torni a produir en el futur, els arbustos que es plantaran seran de les espècies Photinia fraserii, Nerium oleander i Lantana montevidensis.

Tenint en compte aquestes circumstàncies, l'Ajuntament ha pres totes les mesures de control per tal de minimitzar les molèsties als veïns. S'ha fet un estudi acústic de les feines i s'han adoptat algunes mesures correctores.

Durant l'actuació també hi haurà algunes restriccions de trànsit, necessàries per garantir la seguretat dels operaris i del veïnat. A tots dos vials del passeig es tallarà el carril més proper a la via. Al vial sud, es tallarà entre la Rambla d'Ègara i el carrer de la Mare de Déu dels Àngels; i al vial nord la restricció serà entre l'avinguda de Josep Tarradellas i el carrer de Miquel Àngel. Atès que els treballs es faran en horari nocturn, no es preveu que les restriccions tinguin un impacte rellevant sobre el trànsit.

Notícies: La Festa Major proposa un programa musical eclèctic amb actuacions per a tot tipus de públic i apostant per la bona música local

La Festa Major proposa un programa musical eclèctic amb actuacions per a tot tipus de públic i apostant per la bona música local

En la programació destaquen, a més dels artistes locals, alguns noms consolidats del panorama musical espanyol com José Luis Perales i Edurne

Cartell Festa Major 2016 editatL'oferta musical de la Festa Major de Terrassa tornarà a portar a la ciutat un ampli ventall d'artistes i actuacions destinades a tot tipus de públic. Al protagonisme que enguany tindran els artistes i grups locals, cal afegir-hi el de noms destacats del panorama musical, com José Luis Perales, Edurne, la Nova Trinca o la Salseta del Poble Sec, entre d'altres. L'Ajuntament ha tancat una programació amb prop d'un centenar d'actuacions que abarca diferents estils musicals, tot tenint en compte les diverses preferències de la ciutadania i amb la intenció que tothom trobi el seu espai.

Algunes de les actuacions més destacades són les que protagonitzaran el cantautor José Luis Perales, que dissabte de Festa Major presentarà a la plaça Nova el seu últim treball "Calma". El mateix escenari on divendres, tindrà lloc la tradicional Nit de Gospel, amb les actuacions de Singfonics, Tons & Sons i Gospel Vallès i on els terrassencs Doctor Prats presentaran, en aquest cas diumenge, el seu disc "Aham Sigah".

El Parc dels Catalans, un espai que per les seves dimensions acull tradicionalment els concerts de gran format de la Festa Major, acollirà divendres de Festa Major les actuacions dels terrassencs Sense Sal, amb el seu nou disc "Crida amb mi", i dissabte presentarà a la cantant Edurne, que presentarà el seu darrer àlbum d'estudi "Adrenalina". I diumenge arribarà un to més festiu amb la música de la Nova Trinca.

Un altre dels escenaris centrals de la Festa Major de Terrassa, la plaça Vella, acollirà divendres de Festa Major les actuacions de Marina BBFace&The Beatroots. La banda presentarà el seu primer treball discogràfic "Stil Beating", ple de funk, energia i ritmes trepidants. Dissabte pujarà a l'escenari el ritme inconfusible de la Salseta del Poble Sec, amb els seus temes d'ahir, d'avui i de sempre per ballar i cantar al ritme de la Festa Major. Diumenge, aquest mateix espai serà l'escenari de les actuacions d'artistes com la terrassenca Gemma Humet, amb la presentació del nou disc "Si canto enrere", The Soul Beams, la nova promesa terrassenca del Soul, o els The Excitements, que presentaran "Breaking the rule". A la plaça Vella també es podrà gaudir de les actuacions del Cor Montserrat, que enguany celebra el seu 50é aniversari, o de la Banda de Terrassa, que celebrarà els seus 15 anys d'història fent un repàs als temes més representatius del seu repertori conjugat amb la interpretació de les músiques de la Festa Major de Terrassa.

També el Raval de Montserrat acollirà actuacions de diferents formats. Així, per aquest escenari passaran l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 o els Amics de l'Òpera i la Sarsuela de Terrassa.

Un altre espai emblemàtic de la ciutat que serà escenari d'algunes actuacions musicals durant els dies de la Festa Major és la Casa Alegre de Sagrera, on es podrà gaudir de la música de Gospelins, la Societat Coral Joventut Terrassenca, Massa Coral o la Coral Nova Ègara. També serà a la Casa Alegre de Sagrera a on el cantautor terrassenc Miquel Pujadó, acompanyat de Joan Pera, presentarà el seu treball "Poemes de capçalera", una passejada per la poesia catalana de tots els temps, amanida amb una bona dosi d'humor i acompanyada dels músics Joan Humet i Manel López.

Aquests són només alguns dels noms que passaran per Terrassa amb motiu duna Festa Major 2016 que omplirà de música a molts indrets de la ciutat que, com ja és habitual, proposaran propostes de perfils molt diferents. Una programació en la que els artistes i formacions locals tenen un pes molt important, acompanyats de noms consagrats dins el panorama musical nacional i internacional. Una oferta a la que cal sumar també la programació musical d'espais com la plaça Didó, el Vapor Ventalló o el Jove que, un cop més, es reservaran l'oferta musical més punyent i innovadora. Tot plegat, amb l'objectiu que tothom pugui gaudir de la música i del bon ambient de Festa Major als carrers de la ciutat.

Notícies: El Centre d’Informació Ambiental Bonvilar (CIAB) proposa activitats de cap de setmana per tot l’any

El Centre d'Informació Ambiental Bonvilar (CIAB) proposa activitats de cap de setmana per tot l'any

El programa ofereix 11 activitats que inviten a la ciutadania a gaudir i conèixer el CIAB i l'Anella Verda

L'Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat, proposa un variat programa d'activitats de cap de setmana al Centre d'Informació Ambiental Bonvilar (CIAB) i l'Anella Verda per a la temporada 2016. Les propostes inclouen un total d'11 activitats adreçades a infants, esportistes i públic en general. La primera començarà el proper diumenge, 29 de maig; i la darrera, el 20 de novembre. En tots dos casos, es tracta de caminades suaus per l'entorn natural. Totes les activitats són gratuïtes i algunes requereixen reserva prèvia (podeu consultar el programa).

Les diferents propostes del programa són una invitació a la ciutadania per descobrir i gaudir els espais naturals de l'Anella Verda de formes molt diverses. Entre l'oferta hi podem trobar tallers infantils, excursions, caminades i rutes guiades, sense oblidar les activitats esportives i de benestar, com la marxa nòrdica o el fitness pre i post part.

El CIAB es troba al peu del camí dels Plans de Bonvilar, en mig d'uns terrenys de gran valor ecològic i social, sent un excel·lent punt de partida per conèixer l'Anella Verda de Terrassa en el seu conjunt. Obre els caps de setmana entre març i novembre, i funciona com a punt d'informació per als visitants i com a centre de divulgació, impulsant campanyes per fomentar el coneixement d'aquests espais i el respecte pel medi natural. A més de conèixer l'equipament i el seu entorn, les activitats programades permetran conèixer l'Anella Verda en el seu conjunt.

Nou web de l'Anella Verda

Des de Medi Ambient s'ha posat en marxa la nova web de l'Anella Verda, anellaverda.terrassa.cat, una nova eina de comunicació que informarà de tots els aspectes relacionats amb l'Anella Verda de Terrassa, com els equipaments, els valors, les activitats o els itineraris. La nova pàgina serà un nou canal d'informació i de divulgació del coneixement, a més d'una via per rebre les aportacions i suggeriments de la ciutadania. A més del nou web, per a més informació i per fer suggeriments es pot trucar també al telèfon 93 739 70 00 (ext. 4131).

D'altra banda, també s'han editat cartells i programes de mà per repartir a les entitats, col·lectius, escoles, equipaments i serveis municipals, i a la ciutadania en general.

G. Canaria ensaya un prototipo de torre telescópica para parque eólico marino
Las Palmas de Gran Canaria, 26 may (EFE).- Las empresas Esteyco, Adwen y ALE Heavylift y el Instituto Alemán de Energía Eólica (DEWI) han elegido Gran Canaria para fabricar un prototipo de torre ...
Arranca una campaña sobre recogida de residuos en el barrio Húmedo
Europa no vive, precisamente, su mejor momento de las últimas décadas. Desconcertada sobre su identidad, escéptica sobre su presente y pesimista sobre su futuro,...
Post Selected Items to:

Showing 10 items of about 430000

home  •   advertising  •   terms of service  •   privacy  •   about us  •   contact us  •   press release design by Popshop •   Official PR partner PRNews.io •   © 1999-2016 NewsKnowledge