Login
Password
Sources on this Page

> Headlines by Category

 Home / Regional / Europe / Western Europe

 Belgium
 
 France
 
 Ireland
 
 UK
 

You are using the plain HTML view, switch to advanced view for a more complete experience.

[VIDEO] - VOLG LIVE IN BEELD: Eedaflegging van Donald Trump
Donald Trump wordt officieel de 45e president van de Verenigde Staten. Na een traditionele kerkdienst legt hij over enkele uren de eed af tijdens de inauguratieplechtigheid.
FBI onderzoekt mogelijke link tussen Moskou en Trump-adviseurs
Volgens The New York Times nemen de Amerikaanse politie en inlichtingendiensten onderschepte berichten en financiële transacties onder de loep. In de zaak worden enkele belangrijke adviseurs van Donald Trump genoemd.
Al 5 miljoen Belgen gaven toestemming voor digitale uitwisseling medische gegevens
Al meer dan 5 miljoen Belgen hebben hun toestemming gegeven voor de beveiligde digitale uitwisseling van hun medische gegevens tussen zorgverleners. Dat vernam VRT Nieuws. Volgens het kabinet van minister van Volksgezondheid De Block hebben patiënten daar alle baat bij.
Barack Obama geeft straks ook zijn Twitteraccount door
Barack Obama draagt naast de macht straks ook het presidentiële Twitteraccount over aan zijn opvolger Donald Trump. Maar niet getreurd: zijn tweet-nalatenschap gaat niet verloren.
Kasteelmoord niet voor assisenjury
Tegen de verwachtingen in zal het proces worden gevoerd voor de correctionele rechtbank, zo heeft de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling beslist. Peter Gyselbrecht, de schoonbroer van slachtoffer Stijn Saelens, wordt bovendien buiten vervolging gesteld.
De Trumps en de Obama's trekken samen naar het Capitool
Rond 18.00 uur vindt daar de eedaflegging plaats van Donald J. Trump als 45e president van de Verenigde Staten. Eerder vandaag ging Trump naar de kerk en ging hij voor het laatst op de koffie bij zijn voorganger.
LIVEBLOG: Hillary Clinton is er ook bij
Rond 17.30 uur legt Donald Trump officieel de eed af als 45e president van de Verenigde Staten. De dag begon met de traditionele kerkdienst en nu is Trump samen met zijn echtgenote op de koffie in het Witte Huis bij de Obama's.
Post Selected Items to:

Showing 10 items of about 310000

home  •   advertising  •   terms of service  •   privacy  •   about us  •   contact us  •   press release design by Popshop •   © 1999-2017 NewsKnowledge