Login
Password
Sources on this Page

> Headlines by Category

 Home / Regional / Europe / Western Europe

 Belgium
 
 France
 
 Ireland
 
 UK
 

You are using the plain HTML view, switch to advanced view for a more complete experience.

Metallica brengt 27 optredens van dit jaar uit op CD
(Belga) Metallica gaat de opnames van al haar optredens in 2014 te koop aanbieden op cd. Dat meldt Nieuwsblad.be. De metalband, die afgelopen zomer in ons land te zien was op Rock Werchter, brengt ook vier van die opnames uit op vinyl.
CIF reaches half-way mark in Schiedam fibre roll-out
Infrastructure provider CIF has reached the halfway mark with the roll-out of a fibre network in Schiedam. CIF appointed contractor GNS in 2013 to roll out the network. On 24 ...
Federale formatie - Coformateurs zaten rond tafel met CD&V en MR
(Belga) Coformateurs Kris Peeters en Charles Michel hebben donderdag hun bilaterale gesprekken met de vertegenwoordigers van N-VA, MR, CD&V en Open Vld voortgezet. Op de agenda stonden ontmoetingen met hun respectieve partijgenoten van eerst CD&V en nadien MR. Het uitgangspunt is dat de gesprekken over begroting gaan. Het lijkt echter niet uit te sluiten dat ook de pensioenen, sociale zekerheid en fiscaliteit daarbij aan bod komen.
Proces Aquino opgeschort tot dinsdag
(Belga) De rechtszaak tegen de clan Aquino, die verdacht wordt van grootschalige drugstransporten vanuit Zuid-Amerika naar ons land, heeft vandaag minder dan een uur geduurd. Procureur Marianne Capelle ging nog even in op de argumentatie van de verdediging. Daarna werd de zitting geschorst tot volgende dinsdag.
Stromae trapt Amerikaanse tournee af
(Belga) De voorbije nacht is Stromae in Philadelphia begonnen aan z'n Amerikaanse en Canadese tournee. Daarover bericht HLN.be. Deze en volgende maand volgen nog een twaalftal optredens in Washington, New York, Boston, Toronto, Chicago, Vancouver, San Francisco en Los Angeles.
Jens Voigt verpulvert werelduurrecord
(Belga) De Duitse wielrenner Jens Voigt (43) heeft in het Vélodrome Suisse in Grenchen (Zwitserland) het werelduurrecord scherper gesteld. In één uur reed de renner van Trek Factory Racing het negen jaar oude record van de Tsjech Ondrej Sosenka (49,700) aan flarden tot 51,115 km.
Vilvoorde doet plan tegen radicalisering uit de doeken in VS
(Belga) Een delegatie van de stad Vilvoorde trekt volgende week naar het Amerikaanse Columbus om er haar aanpak van de radicaliseringsproblematiek uit de doeken te doen, zo heeft de stad donderdag aangekondigd.
Club Brugge en Torino houden mekaar op zoutloos 0-0 gelijkspel
(Belga) Club Brugge heeft in zijn eerste groepswedstrijd (groep B) in de Europa League voetbal 0-0 gelijkgespeeld tegen Torino. Club was in het eigen Jan Breydelstadion iets beter dan de Italianen, maar moest tevreden zijn met een punt.
Post Selected Items to:

Showing 10 items of about 320000

home  •   advertising  •   terms of service  •   privacy  •   about us  •   contact us  •   press release design by Popshop •   Official PR partner B2BLogger.com •   © 1999-2014 NewsKnowledge