Login
Password
Sources on this Page

> Headlines by Category

 Home / Regional / Europe / Northern Europe / Sweden

You are using the plain HTML view, switch to advanced view for a more complete experience.

Asia Argento: Italienarna fattar ingenting om trakasserier
Asia Argento, en av de första kvinnorna som gick ut och anklagade amerikanske filmproducenten Harvey Weinstein för sexuella trakasserier och övergrepp, säger i en intervju att ”italienarna fattar ingenting”.
200 skådespelare i stor #tystnadtagning-manifestation
På söndagskvällen samlas över 200 av Sveriges kvinnliga skådespelare för att inför makthavare inom branschen, och politiker läsa upp några av de vittnesmål om sexuella trakasserier och övergrepp som samlades in under uppropet #tystnadtagning.
Kronprinsessan: #tystnadtagning är en oerhört viktig kampanj
Över 200 kvinnliga skådespelare har samlat på teatrar över hela landet för att läsa upp några av de vittnesmål om sexuella övergrepp och trakasserier som samlats in under kampanjen #tystnadtagning. På Södra teatern i Stockholm deltar kronprinsessan Victoria. – Det är en oerhört viktig kampanj, säger hon.
Vittnesmål från #tystnadtagning samlar 200 skådespelare i unikt möte på Södra teatern
På söndagskvällen samlas över 200 av Sveriges kvinnliga skådespelare för att inför makthavare inom branschen, och politiker läsa upp några av de vittnesmål om sexuella trakasserier och övergrepp som samlades in under uppropet #tystnadtagning.
Lär känna din hjärna och få bättre ekonomi
Har du ångest över ditt sparande och att du gör av med för mycket pengar? Genom att bättre förstå hur din hjärna fungerar kan du lättare få koll på din ekonomi. Här är sex tips.
Ikoniske modeskaparen Azzedine Alaïa död
Den fransk-tunisiske modeskaparen Azzedine Alaïa har avlidit i Paris, meddelar den franska tidningen Le Point. Framför allt förknippas Alaïa med sina succéer under 1980-talet, då hans mycket kroppsnära klänningar klädde kvinnor som Grace Jones och Tina Turner.
Hemlig namnlista skulle stoppa sexanklagelserna mot Weinstein
Sexbrottsmisstänkta Harvey Weinstein hade en hemlig lista med närmare hundra personer inom filmbranschen som han lät utreda för att försöka stoppa anklagelserna mot honom att bli offentliga, skriver The Guardian.
Sverige inte favorit när läkemedelsmyndighet måste flytta
På måndag kväll blir två effekter av Brexit uppenbara. EU-länderna röstar då om vilka städer som får ta över läkemedelsmyndigheten och bankmyndigheten från Storbritannien.
Édouard Louis: Vem dödade min far?
En höstdag besöker den franske författaren Édouard Louis sin svårt sjuka pappa. Han har knappt råd med mediciner. Ditt livs historia är historien om politiker som avlöst varandra för att bryta ner dig, skriver sonen.
”Sverige bör gå med i bankunionen”
Sverige bör gå med i EU:s bankunion. Fördelarna överväger nackdelarna, anser forskaren Nicolas Veron, väl insatt i EU:s regelverk. 
Post Selected Items to:

Showing 10 items of 980

home  •   advertising  •   terms of service  •   privacy  •   about us  •   contact us  •   press release design by Popshop •   © 1999-2017 NewsKnowledge