Login
Password
Sources on this Page

> Headlines by Category

 Home / Regional / Europe / Northern Europe / Sweden

You are using the plain HTML view, switch to advanced view for a more complete experience.

Hov1 stora vinnare P3 Guld
Hov1 blev årets största vinnare på P3 Guld i Partille. Kvartetten tog hem priserna Guldmicken (årets liveakt) och årets grupp. – Vi är extremt tacksamma, glada och stolta... ja, alla fina adjektiv, säger gruppen i en kollektiv kommentar till TT.
20.30: Följ P3 Guld
Vem gjorde årets låt? Vem är framtidens artist? Och vem tar hem guldmicken? Följ direktrapporteringen från P3 Guld!
Svenskens mobilföretag kan ha läckt 40.000 kreditkortsuppgifter
Mobilföretaget Oneplus, medgrundat av svensken Carl Pei, kan ha läckt uppgifter till kreditkort för så många som 40.000 kunder.
Svenskt mobilföretag kan ha läckt 40.000 kreditkortsuppgifter
Mobilföretaget Oneplus, medgrundat av svensken Carl Pei, kan ha läckt uppgifter till kreditkort för så mycket som 40.000 kunder.
Avtal som ger sänkt pension omförhandlas
Fackförbundet Kommunal vill ändra avtalet som sänker pensionen för 150 000 pensionärer. Men arbetsgivarna i Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, lovar inga förändringar.
Petter Stordalen ger hotellkedja till barnen
Den norske hotellkungen Petter Stordalen skriver över sitt ägande av holdingbolaget Strawberry Holding AS till sina tre barn Emilie, Jacob och Henrik Stordalen. De kommer så småningom att få kontrollen över hundratals hotell och fastigheter i Skandinavien och Baltikum.
Stringhyllans medskapare död
Arkitekten och formgivaren Kajsa Strinning har avlidit. Hon dog strax före jul, 95 år gammal. Kajsa Strinning är mest känd för den klassiska stringhyllan som hon skapade tillsammans med sin make, Nisse Strinning, 1949. Den utbyggbara hyllan blev en enorm försäljningssuccé efter att den visats på H55-utställningen i Helsingborg 1955.
”Känslan är att vi inte är vatten värda”
Britta Abrahamssons tjänstepension sänks med 670 kronor i månaden före skatt. Det gör att hon inte får mer i plånboken trots att skatten minskar.
Maria Crofts: Det kan uppfattas som om kommunerna är dåliga arbetsgivare
De flesta som arbetar eller har arbetat inom kommuner och landsting berörs inte av avtalet som sänker pensionerna. Men det är högst tveksamt om alla är medvetna om det.
Björn Wiman: Donald Trumps högaffel visar hur kulturhatarna vill ta över samhället
Hur låter soundtracket till Donald Trumps USA? – och vilken efterklang får det i Sverige? Man kan börja med att höra presidenten själv sjunga, skriver Björn Wiman.
Post Selected Items to:

Showing 10 items of 515

home  •   advertising  •   terms of service  •   privacy  •   about us  •   contact us  •   press release design by Popshop •   © 1999-2018 NewsKnowledge